Música
,
2023
Divendres 28 de juliol, 20:30h
Jardins del Príncep
Tortosa

Concert de músiques d’arreu del món amb Ethno Catalonia

En el marc del Proto-fest 3. Festival de Música de Tortosa, concert de músiques d'arreu del món,a càrrec d'Ethno Catalonia, un projecte de Joventuts Musicals de Banyoles que reuneix cada any entre 30 i 40 joves músics arribats de tot el món per compartir les músiques tradicionals dels seus respectius països.

Durant 10 dies els joves participen en una residència caracteritzada pel seu funcionament horitzontal i per la sensibilitat intercultural que sosté el projecte. Cada participant viatja amb una composició tradicional a ensenyar als altres, reunint entre tots un repertori de cançons folk provinents dels cinc continents, que s’assaja i presenta públicament en una gira final de concerts al llarg de Catalunya.

Una ocasió irrepetible per gaudir d’un viatge musical privilegiat a través de les tradicions musicals del món, en un projecte en què diàleg, tolerància i comprensió són valors essencials, amb la música com a llenguatge universal capaç de traspassar qualsevol frontera.

Preu: 

5€ | Compra l'entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Associació PROTO Festival de Música de Tortosa

Col·labora: 

 

Ajuntament de Tortosa, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Tarragona, Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i Institut Català de les Dones.

Més informació: 

Web Proto- 
Facebook Proto-