Espectacles
,
2023
Dissabte 8 de juliol, 22:30h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Espectacles ‘Minerva’ + ‘Me fui con tu nombre’ + ‘Clarity’ + ‘Ollos cara adentro’

En el marc del Festival Deltebre Dansa, espectacles 'Minerva' d'Alicia Verdú Macián, 'Me fui con tu nombre' de Marcelo Javier Guaigua i Lèmia Boudhiaf, Clarity de Juan Jesus Guiraldi, i Ollos cara adentro de la cia. iXa.

Sinopsi: 

'Minerva'
'Minerva' neix per la necessitat experimentar l’estat emocional alternant diferents estats físics referents a històries de persones anteriors a nosaltres en un mateix cos. Minerva es converteix en la càpsula del temps centrant-se en el que és hereditari. Qüestiona la relació que es té amb els nostres avantpassats i la connexió que es té amb el passat des del present. Tracta d’entendre el poder que es transmet i s’hereta de dona a dona; qui han estat i què ens han deixat. Encarna una dona del present plena d’històries d’un passat que desconeix però intueix. Viatja a través d´un túnel d´històries on la noció del temps va desapareixent, per tant, pateix una esquizofrènia física i mental.

'Me fui con tu nombre'
Fràgil i pesat, el cos manifesta la seva vulnerabilitat i el seu abandonament en espais diversos on transita en busca de nous trobaments, noves maneres de percebre un ambient en el que el temps i la seva materialitat hi habiten i travessen cambis d’estat.

'Clarity'
Jo sóc: un cos diferent, diferent del que era. La pell apareix com una petjada tangible del viatge actual. Espero: però mai no deixo de moure’m. Sento: el moment, tocar-lo, ser-hi, cos clar, sensible i fràgil. Toco: allò invisible i ho faig visible. Res no és impossible. Habito la sorpresa de l’inesperat. Una vida naixent, una mort immediatament després i un renaixement. Un sentiment d’eternitat. Tocar la profunditat abans de commoure la superfície.

'Ollos cara adentro'
L’esperit de l’home que somia és plenament satisfet amb allò que somia. L’arrogant incògnita de la possibilitat deixa de formular-se. Mata, vola més ràpid, estima quan vulguis” (André Bretón, 1924) Prenent com a punt de partida el univers de l’oníric, Ollos cara adentro pretén indagar a la concepció surrealista del somni; aquest lloc on els límits de la lògica, la raó, la consciència i fins i tot les convencions del gust es trenquen permetent obrir una porta entre el món interior i exterior de cada individu.

Preu: 

5€/nit (Venda d'entrades aquí - enllaç)

Organitza: 

Roberto Olivan Performing Arts (ROPA)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1