Espectacles
,
2023
Dilluns 10 de juliol, 22:h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Espectacles ‘Pròxima Centauri’ + ‘Im tired!’ + ‘Unusual eye’

En el marc del Festival Deltebre Dansa, espectacles ‘Pròxima Centauri’ d'Oriol Borràs, ‘Im tired!’ d'Horacio Macuacua, i ‘Unusual eye’ de Mariana Tzouda.

Sinopsi: 

‘Pròxima Centauri’
'Pròxima Centauri' és un projecte que neix amb l’objectiu principal de crear una peça escènica on l’estructura dramatúrgica vingui donada per les fases de la vida d’una estrella des del seu naixement fins la mort en una particular explosió fent un paral·lelisme amb les fases de cicatrització d’una ferida d’infantesa. Cada escena agafa com a referencia una de les 5 fases: 1.Col·lapse, 2. Equilibri, 3. Col·lapse i Explosió, 4. Brilli Brilli i 5. Difuminació. El projecte combina l’astrofísica amb el circ, el moviment i la música electrònica a través de diversos elements: una roda cyr, un terra ple de fulles, 2 pèndols i aigua. Aquests elements s’utilitzen per teixir la peça prenent com a fil conductor una experiència personal: quan un nen ferit s’obsessiona amb l’astrofísica.

‘Im tired!’
“La turbulència s’està desplegant, com si jo desplegués les ales per escapar. Una veu em molesta, em molesta, em molesta… em persegueix. Estic inquiet, aquest dol és interminable. No puc respirar, no puc estirar el cap, no puc estirar el cos. Com escapar d’un lloc que hi ha dins teu? Aquesta vegada em nego a deixar-me anar i em sento absorbit per una espiral de sentiments. Llançat a la foscor, lluito, lluito i crido, però no hi ha res, no hi ha ningú… Només els meus avantpassats poden sentir el meu dolor. Estic cansat.”

‘Unusual eye’
Hi ha una mica de color
Damunt d’un cap transparent
degoteig d’una font desconeguda
No té nom ni forma
Espera l’onada que no té pors
i amaga les seves llàgrimes
Per esborrar-lo i eliminar-ne l’existència a
ixò és només un altre to de color
Sensació blava amb un to groc
Una pintura d’un cap inusual
Ombra els meus ulls
i m’aigua les mans.

Preu: 

5€/nit (Venda d'entrades aquí - enllaç)

Organitza: 

Roberto Olivan Performing Arts (ROPA)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1