Arts
,
2023
De l'11 al 13 d'agost
Església Vella
Miravet

Exposició 'Cercant Camins'

Exposició 'Cercant Camins', un recull de pintures de Joan Manel Maigi que, ara fa uns 6 anys va decidir intentar pintar alguna cosa, primer sobre cartrons de rebuig, després, sobre tela i fusta. És una afició totalment autodidacta, i que, ara mateix, es troba en un punt d’aprenentatge i de recerca dels camins adequats que el portin a trobar un llenguatge i unes formes pròpies per plasmar correctament allò que vol expressar.

Joan Manel Maigi va nàixer un dilluns de 1972 a Bítem, al Baix Ebre, i ben aviat va manifestar el seu interès per les coses antigues i per l'art.  La seua passió per l'arqueologia, la història i l'art el van dur a llicenciar-se en geografia i historia a la Universitat Rovira i Virgili i a participar en diverses excavacions arqueològiques. 

Però per aquests estranys canvis de guió que la vida ens ofereix de tant en tant, porta gairebé 30 anys treballant en l'àmbit de la discapacitat al centre la Muntanyeta de Tarragona, d'atenció a persones amb paràlisi cerebral. 

Actualment és educador al col·legi d'educació especial d'aquest centre. Allí va dirigir durant 20 anys el grup de teatre Al trot teatre, un projecte per dissoldre la discapacitat dins les arts escèniques. 

Horari: 

Dissabte 12 agost: d'11 a 13:30h i de 18 a 20h
Diumenge 13 agost: d'11 a 13:30h

Inauguració: 

Divendres 11 d'agost, a les 19:30h

Organitza: 

Associació Cultural Lo Pergi i Ajuntament de Miravet

Més informació: 

  • imatge de control 1per1