Espectacles
,
2023

Teatre 'Títuba, Bruixa, Negra i Ramera'

En el marc del 7è Femme in Arts, representació teatral de l'obra 'Títuba, Bruixa, Negra i Ramera', escrita i dirigida per Denise Duncan, que tracta de la història d'una de les condemnades a Salem. 

L'obra està basada en fets reals i narra la persecució viscuda per dones negres durant els anys de 1400 i mitjans de 1700, a Europa i als Estats Units.

*A posteriori, tindrà lloc un breu col·loqui amb l'artista Kathy Sey.

(Producció de la sala Periferia Cimarronas)

Sinopsi: 

Títuba torna i es presenta davant nostre, quatre-cents anys després de ser condemnada per bruixa a Salem. La protagonista ens porta a aquell passat en què va ser culpable de la mort de desenes de persones. 

L'obra és una demostració de força i valentia que denuncia aquests fets amb una energia prodigiosa en escena. 

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta.

Organitza: 

 

Centre d'Art Lo Pati, Àrea de Serveis socials i Atenció a la dona de l’Ajuntament d’Amposta, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Montsià i el Servei d’Intervenció Especialitzada de Terres de l’Ebre que exerceix la Fundació Montsià.

Col·labora: 

Institut Català de les Dones i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: