Espectacles
,
2024

Espectacle 'The Full Monty'

En el marc de la segona edició del Totem, el Festival de Teatre Musical de les Terres de l'Ebre, espectacle 'The Full Monty', una història plena de cor, amb humor i molt dinamisme, una comèdia commovedora i optimista, a càrrec de La Companyia.

*Espectacle no recomanat per a menors de 12 anys.

Sinopsi: 

Basat en la comèdia britànica 'The Full Monty' (1997), aquest musical conta la història de cinc treballadors siderúrgics a l'atur, amb pocs diners i sense moltes perspectives, que decideixen preparar una actuació de "striptease" després de veure l'entusiasme que tenen les seves dones per un "stripper". 

En preparar-se, es troben extremadament exposats tan físicament com emocionalment. A mesura que vencen la por, la timidesa i els prejudicis, tots ells descobreixen que són més forts com a grup, i la força que troben els uns amb els altres, els dona el valor per a fer-ho.

Preu: 

8€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autor: Terrence McNally
Música: David Yazbek 
Direcció i adaptació: Marga Julià
Direcció coreogràfica: Marta Viladrich
Direcció musical: Núria Luterbacher
Intèrprets: Joan de Antonio, Noelia Fernandez, Jana Izquierdo, René Lara, Carla López, Cinta Simó, Dídac Montero, Júlia Redó, Cristian Cabañas, Andreu Prados, Ariadna Montasell, Joan Camps, Víctor Navas i Felipe Tallada.

Organitza: 

La Companyia

Col·labora: 

Ajuntament de Tortosa

Més informació: