Espectacles
,
2024

Espectacle 'Saragatona. Músiques i balls de les Terres de l’Ebre'

Presentació del disc recopilatori de Lo Planter 'Saragatona. Músiques i balls de les Terres de l'Ebre', amb un espectacle que reunirà de nou els membres que van formar part de Saragatona, amb la finalitat de tornar a tocar, cantar i ballar el seu repertori més representatiu anys després de la seva dissolució.

El disc inlcou catorze de les peces que sonaven i es ballaven als espectacles del grup, com 'Lo Cap de Ball', la 'Jota de Tivenys', la 'Jota de Paüls', la 'Jota de Corbera', la 'Dansada de Gandesa', 'Lo Fandango tortosí', la 'Jota de Rondalla', la 'Jota d’Ulldecona', la 'Jota de la Sénia', 'Les Majorales' o 'Lo Bolero'. 

*El disc 'Saragatona. Músiques i balls de les Terres de l’Ebre' es podrà comprar el mateix dia de l’espectacle. El preu del disc serà de 10€ i només es podrà adquirir en diners en efectiu.

Preu: 

 

6€ | Venda d'entrades a l’Espai Lo Planter (Carrer Barcelona, 115 de Tortosa) els dilluns i dimecres de 17 a 19h o escrivint al correu info@loplanter.com
*L’espectacle, de caràcter solidari, destinarà tots els beneficis a la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i de Terres de l’Ebre 

Organitza: 

Lo Planter

Col·labora: 

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Tortosa i perruqueria Ginata Favà

Més informació: 

Web Lo Planter
Facebook Lo Planter