Arts
,
2015
Dies 20 i 21 de novembre
Casal Municipal
Amposta

Cinema al Pati: Violència contra les dones

Nova edició del cicle 'Cinema al Pati: Una mirada universal al fenomen de la violència contra les dones', amb l'objectiu d'abordar i reflexionar sobre el fenomen de la violència de gènere des d’un punt de vista universal, cinematogràfic i amb segell d’autor, a través de treballs que difícilment poden ser vistos fora dels circuits habituals. El cicle compta amb la projecció de quatre pel·lícules que giren al voltant de la violència contra les dones, amb la pre-estrena de 'Mustang' com a pel·lícula inaugural. 

Projeccions: 
Divendres 20 de novembre
18:30h - 'Romper el silencio'
20:00h - 'Mustang' 

Dissabte 21 de novembre
18:30h - 'Status Quo? The unfinished business of feminism in Canada'
20:00h - 'Chicas nuevas 24 horas' 

Programa Complet (Enllaç PDF

Entrada gratuïta

Prèviament, el dimecres hi haurà una conferència 'Masclismes i TIC: les noves tecnologies des de la perspectiva de gènere', a càrrec de la psicòloga social i experta en xarxes socials, Dolors Reig, amb una taula rodona sobre aquest tema adreçada a professionals de la salut, l’educació, la justícia, els serveis socials o el treball amb joves, entre altres.

*Projecte coorganitzat per SIE (Servei d’Intervenció Especialitzada) de les Terres de l’Ebre, SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) del Consell Comarcal del Montsià, Pla de Polítiques de Dones de l’Ajuntament d’Amposta i Lo Pati, Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, 

Més informació: 
www.lopati.cat

      

  • imatge de control 1per1