Espectacles
,
2016
Dilluns 18 de juliol, 22h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Espectacles 'A night's game' + 'Tik' + 'Kesher'

En el marc del festival Deltebre Dansa, nit d'espectacles de dansa i circ 'A night's game' d'Alleyne Dance, 'Tik' d'Horacio Macuacua i 'Kesher' de la Companyia Amir & Hemda.

Sinopsi 'A night's game': 
Extracte de la primera creació del duet Alleyne Dance. “Molest, empresonament, patrons recurrents, divisió del temps, plaer, barreres, espiritualitat, rituals, trencament i reconstrucció” són els punts de partida d’aquest treball. “Quan una brisa suau eleva un esperit, trenca totes les barreres”, SKS.

Sinopsi 'Tik': 
Espectacle d’improvisació d’Horacio Macuacua que explota les possibilitats de l’instant. La rigidesa d’allò establert paralitza el moviment, atenua l’enginy, enfosqueix la sorpresa. Els contorns del que és espontani es difuminen fins a desaparèixer, es desdibuixen els marges d’allò previsible i intuïm el punt d’un interrogant que qüestiona la raó de ser de la repetició automàtica.

Sinopsi 'Kesher': 
Moviment acrobàtic i de parella utilitzant la tècnica mà a mà d’una manera atípica, on la dona es troba a terra i, l’home, a l’aire. L’acte introdueix a l’audiència en una relació. Estan jugant o s’estan barallant? No sempre queda clar. Es necessiten l’un a l’altre per arribar a algun lloc. Cauen i s’aixequen, juguen una vegada rere l’altre fins que es desplomen. 
 

Entrada lliure. Reserva obligatòria.
 

Més informació: 
www.deltebredansa.cat
www.facebook.com/deltebredansa

*Article relacionat Surtdecasa: 
Els 6 imperdibles del Deltebre Dansa!