Arts
,
2017
Del 31 de maig al 3 de juny
Llocs diversos
Tortosa

Festival terres

Primera edició del festival de cinema especialitzat en pel·lícules que difonen i promocionen destinacions turístiques (públiques i privades) d’arreu del planeta, amb una clara vocació internacional.

Amb una secció molt potent de documentals que posin el focus en l’experiència del viatge i el respecte al medi ambient, i una altra de comunicació corporativa, pensada per difondre accions i projectes impulsats per fundacions, ONG’s, associacions o empreses compromeses en el desenvolupament sostenible, el manteniment de l’entorn natural, el paisatge i la biodiversitat. Així com per aquells treballs cinematogràfics que més enllà del viatge i del plaer per viatjar mostrin també la relació harmònica de l’home amb el paisatge i amb l’entorn natural.

És el primer festival especialitzat en aquesta temàtica que s’organitza a Catalunya i l’Estat espanyol i naix amb el partenariat d’ART e TUR, Festival Internacional de Cinema Turístic de Portugal. La voluntat és posar el focus en films que difonguin destinacions i allotjaments especialitzats en turisme de natura i familiar i a l’hora promocionin valors com el desenvolupament sostenible i el respecte amb el medi ambient.

Programa Complet (Enllaç

Projeccions de pel·lícules: Entrada gratuïta

Més informació: 
Web Festival Terres Catalunya

  • imatge de control 1per1