Activa't
,
2016
Dies 17 i 18 de setembre
Ermita del Remei
Alcanar

I Jornades de Teràpies Alternatives 'Viu aquí i Ara'

Primera edició de les Jornades de Teràpies alternatives 'Viu aquí i ara', amb un cap de setmana ple de teràpies naturals a càrrec de 14 terapeutes de tota la comarca amb l'objectiu principal d'ajudar a mantenir i recuperar la salut i millorar la qualitat de vida.

PROGRAMA: 
Dissabte 17 de setembre: 
07:30h - Meditació Mindfulness a la muleta del Remei, per veure la sortida del Sol, i xerrada d’aquesta tècnica, dirigida per Manel Saltor.
09:00h - Esmorzar
10:00h - Ho’oponopono “paraules que curen” - tècnica ancestral, i un taller d'introducció de com practicar-la, dirigida per Carmen Sabaté.
11:30h - "Tantrisme és una de les tendències en hinduisme", a càrrec de Monica i Marc que ens oferiran un conjunt d'exercicis tàntrics.
13:00h - Dinar
16:00h - "Biodescodificació, tècnica que va unida amb les emocions i els nostres ancestres", dirigida per Natividad Espuny.
17:30h - Hipnosi, técnica mil·lenària que ens ensenyarà i ens guiarà per posar llum, al moment que estem vivint aquí i ara, a càrrec de Marc Povill.
19:00h - Feng Shui és una ciència mil·lenària xinesa de viure, a càrrec de Ira Vonnegut i ens ensenyarà com millorar i harmonitzar els nostres espais.

Diumengue 18 de setembre: 
09:30h - Anya Reyes Martin xerrada- taller “El ioga i el segle XX"
11:00h - "Constel·lacions familiars, una teràpia sistèmica familiar", a càrrec de Marí Carmen Silva.
12:30h - Danses del món a càrrec de Silvia. 
13:00h - Conferència de Remeis Naturals "Salut Psicosomàtica", a càrrec de Miquel Biarnés.
14:00h - Dinar.
16:00h - "Keiko, un mètode que combina diferents tècniques que ens ajuda a retrobar el equilibri", dirigit per Jose Miquel Domènech.
17:30h - Massatge Ayurvèdic, una tècnica antiquíssima, tradició medicinal de l'Índia, dirigida per Mª Carmen Cucala.
19:00h - Teràpia Vibracional a càrrec de Vanessa Redo, que ens ensenya a desenvolupar la nostra capacitat interior amb instruments harmònics.
20:30h - Taller de Risoteràpia dirigit per Rosa Marí Vila. 

Programa Complet (Enllaç) 

Tots els tallers són gratuïts i no cal inscripció prèvia. 

Més informació: 
Esdeveniment Facebook 

 

 

  • imatge de control 1per1