Menjar i beure
,
2017
Del 13 al 29 de gener
Establiments participants
Móra d'Ebre

IV Ruta Tapa Porca

Coindicint amb la Festa Major d'Hivern de Móra d'Ebre, dedicada a Sant Antoni, quarta edició de la ruta de tapes 'Tapa Porca', en la qual tots els tastets que s'ofereixen estan elaborats amb ingredients provinents del porc. A més, totes les tapes van acompanyades d’una canya de cervesa, una copa de vi blanc o negre, o una aigua mineral, al preu de 3€

Per cada tapa consumida, es lliurarà un adhesiu amb el nom de l’establiment, que s'haurà d'enganxar a una butlleta amb 6 adhesius, la qual donarà dret a participar en un sorteig d’una nit d’hotel per a dues persones a l'Hotel Hostal Sport de Falset, amb sopar i esmorzar inclosos, gentilesa dels establiments participants. Les butlletes es podran dipositar als baixos de l’Ajuntament fins al dia 1 de febrer. El sorteig es realitzarà en directe per l'emissora Ràdio Móra d'Ebre.

*Establiments participants: Restaurant Reina, La Beerreria, Bar La Creu, Piscolabis, Hostal Gastronòmic La Creu, Cafè Comarques, Bar Avenida, Bar l'Ebre, Sota de Copes, Bar Braseria Turú, Bar Megalític, Bar Llamineries, Cafè Noisette, Liberty, Pizzeria Carusso's i Hostal 7 de Ribera. 

Més informació:
moradebre.cat

 

  • imatge de control 1per1