Activa't
,
2015
Diumenge 22 de novembre, d'11:30 a 14h
Observatori de l'Ebre
Roquetes

Jornada de Portes Obertes de l'Observatori de l'Ebre

Jornada de Portes Obertes de l'Observatori de l'Ebre, en el marc de la 20a setmana de la Ciència i del projecte 'Anys de Llum a la Ciutat'. La jornada consistirà en una conferència, a càrrec de l'historiador de la ciència Antoni Roca, i en una visita guiada.

PROGRAMA: 
11:30h Conferència 'La 'facultat de ciències' de Tortosa: Lànderer, Paulí i Ferran' a càrrec del Dr. Antoni Roca. Conferència dintre del marc de l’exposició Anys de Llum a la Ciutat per presentar els personatges científics més rellevants de finals del segle XIX al XX a les nostres Terres.

12:30h Visita guiada a les instal·lacions de l’Observatori per donar a conèixer el seu llegat històric, patrimonial i la recerca que s’hi ha fet i s’hi fa actualment. Es visitaran els pavellons solar, meteorològic i sísmic. La visita serà guiada pels propis investigadors del centre.

13:30h Visita a la Biblioteca i a l'exposició 'La Mirada Microscòpica'. Dintre del recorregut de la visita guiada, es podrà visitar la biblioteca i l'exposició dedicada als personatges científics de la època: Lànderer, Paulí i Ferran.

Informació i inscripcins: 
Jornada gratuïta amb reserva prèvia
Telèfon: 977 500 511 
secretaria@obsebre.es
www.obsebre.es

   

  • imatge de control 1per1