Activa't
,
2015
Dissabte 28 de novembre, 14h
Vilar Rural
Arnes

Lliurament del premi 'Lo Grifonet' a Artur Quintana

Acte de lliurament del premi 'Lo Grifonet', que atorga Òmnium Cultural de les Terres de l’Ebre a una persona que per la seua trajectòria cultural o científica i per la importància i exemplaritat de la seua tasca intel·lectual, social o humana, hagi contribuït de manera notable i continuada a la vida cultural, social o científica de les Terres de l’Ebre, i no hagi rebut fins a l’actualitat el merescut reconeixement.

Enguany rep el premi el Sr. Artur Quintana (Barcelona, 1936), resident a la Codonyera (Franja de Ponent), filòleg, germanista i traductor, guardonat per la seva dedicació a l’estudi i suport del català a la franja, per la feina acumulada durant tota la seva trajectòria, i per la seva vinculació a la vida cultural del territori i el foment de les terres de cruïlla.

'Lo Grifonet', una obra de l’escultor Bronson Shaw, se li lliurarà en el transcurs d’un dinar homenatge obert a tothom que s’hi vulgui afegir al restaurant Can Barrina d’Arnes (14h)
Preu del dinar: 20€ socis / 23€ no socis
Reserva: terresdelebre@omnium.cat / Tel. 618 006 985

*Abans del dinar, l’Ajuntament d’Arnes ofereix a les 13h una visita guiada pel poble, el recorregut de la qual inclourà el centre d’interpretació de la Mel. Així mateix, Onada Edicions obsequiarà tots els assistents a l’acte amb un llibre. El dinar comptarà amb la intervenció del premiat, una glossa de la seva figura per part de Carles Sancho, membre de l’Associació Cultural del Matarranya, i clourà amb una actuació musical. 

*Organitza: Òmnium Cultural Terres de l'Ebre 
*Col·labora: Associació Cultural del Matarranya 

Més informació: 
www.omnium.cat

   

  • imatge de control 1per1