Menjar i beure
,
2015
Dissabte 14 de febrer, 21h
Restaurant Delta Hotel

Menú Sant Valentí - Delta Hotel

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

Menú especial per celebrar Sant Valentí al Restaurant Delta Hotel de Deltebre, amb una deliciosa selecció d'alguns dels millors plats de la seva cuina, acompanyat amb música en directe a càrrec del trio Prisma

Menú: 
- Milfulles de brandada de bacallà amb oli de cítrics, ceba cruixent i cibolet. 
- Croquetes d'anguila fumada amb salsa vermella. 
- Broqueta de llagostí amb kataifi i crema de xampinyons. 
- Suquet de rap amb gambes. 
- Xarrup de llimona al cava. 
- Saquet de xai al forn aromatitzat amb herbes del Montsià. 
- Mousse de quallada amb fruits vermells i cor de xocolata. 

- Innovació de Raventós i Blanc (D.O. Cava) 
- Aigua, cafè i carro de licors.
Preu: 39€ 

Més informació i reserves: 
Telèfon: 977 48 00 46
reserves@deltahotel.net
www.deltahotel.net

  

Leaflet | © OpenStreetMap contributors CC-BY-SA,
  • imatge de control 1per1