Música
,
2015
Dissabte 7 de novembre, 20:30h
Teatre Auditori Felip Pedrell
Tortosa

Orquestra de Cambra Ars Collegium

En el marc del 33è Festival de Música Felip Pedrell, concert de l'Orquestra de Cambra Ars Collegium, agrupació d'11 instrumentistes de la República Txeca que interpretaran obres de Vivaldi, Bach, Haydn, Mozart, Corelli, Bocherini i Stamitz.

Fundada el 1996, Ars Collegium, en l’actualitat, es troba entre les agrupacions de més prestigi de la República Txeca. El seu nucli principal és l’afamat Graffe Quartet i, a més, formen part del grup destacats components de la Filharmònica de Brno i de l’òpera del Teatre Nacional de Brno. Tots els integrants d’Ars Collegium tenen exitoses experiències de les seves nombroses gires per Àustria, Alemanya, Itàlia, Holanda, Bèlgica, Espanya, Japó i EUA.
Participen intensament en la vida musical del seu país, especialment a la seva ciutat, Brno. Als seus concerts ofereixen obres dels més famosos compositors, des del període barroc fins al segle XX. La crítica especialitzada ha apreciat en nombroses ocasions la seva brillant i tècnicament refinada interpretació.

Preu entrada: 10€ 

Més informació: 
www.teatreauditoritortosa.cat

    

  • imatge de control 1per1