Jump to navigation
Del 18 al 20 de maig
Dissabte 25 maig, 12h
Dies 17, 18, 24 i 25 de maig
Diumenge 26 maig, 11h
Del 9 al 26 de maig
Mes de maig
Del 6 al 31 de maig
Del 24 de maig al 9 de juny
Sopar amb maridatge de vins proposats per Pere Frixach al restaurant Delta Hotel de Deltebre. Una bona ocasió per degustar deliciosos plats acompanyats d'una excel·lent selecció de vins.
L'Àpat:
- Brandada de bacallà amb oli de cítrics, ceba cruixent i cibulet. - Croquetes d'anguila fumada. - Brotxeta de llagostí amb kataiffi i crema de galeres. - Baldana i ceba caramel·litzada amb llit de salsa de pebrot vermell. - Calçot a la romana amb salsa romesco. - Raviolis de vedella amb carxofa i salsa. - Xarrup de licor d'arròs. - Paracota amb figa o fruita. - Pa i cafè. Preu: 25€
Més informació i reserves: Telèfon: 977 48 00 46 reserves@deltahotel.netwww.deltahotel.net