Menjar i beure
,
2015
Dissabte 7 de febrer, 21h
Restaurant Delta Hotel
Deltebre

Sopar cata amb Frixach

Sopar amb maridatge de vins proposats per Pere Frixach al restaurant Delta Hotel de Deltebre. Una bona ocasió per degustar deliciosos plats acompanyats d'una excel·lent selecció de vins. 

L'Àpat:

- Brandada de bacallà amb oli de cítrics, ceba cruixent i cibulet. 
- Croquetes d'anguila fumada. 
- Brotxeta de llagostí amb kataiffi i crema de galeres. 
- Baldana i ceba caramel·litzada amb llit de salsa de pebrot vermell. 
- Calçot a la romana amb salsa romesco. 
- Raviolis de vedella amb carxofa i salsa. 
- Xarrup de licor d'arròs. 
- Paracota amb figa o fruita. 
- Pa i cafè. 
Preu: 25€ 

Més informació i reserves: 
Telèfon: 977 48 00 46 
reserves@deltahotel.net
www.deltahotel.net

 

  

  • imatge de control 1per1