Llibres
,
2016
Del 19 al 22 d'octubre
Biblioteca Sebastià Juan Arbó
Amposta

XI Jornades de les Lletres Ebrenques

Onzena edició de les Jornades de les Lletres Ebrenques, amb quatre dies de tertúlies, taules rodones, espectacles, audiovisuals i recitals, entre altres activitats, amb la literatura com a protagonista i els escriptors com a invitats principals. 

Entre els noms destacats del programa hi ha el de Víctor Amela, que impartirà la conferència 'Periodisme i Literatura' el divendres 21, o el de Care Santos, que participarà a la trobada del Club de Lectura Cafè-Tertúlia, per comentar l'obra 'Desig de Xocolata'.

El programa inclou espectacles, com l'obra de teatre de la companyia Terra Baixa 'Depressió', escrita per Estela Ferré, i en homenatge a aquesta autora, o l'espectacle de clausura 'Naqba', un espectacle de dansa i trapezi sobre l'obra 'Camins de nit', de Sebastià J. Arbó. També taules rodones amb la participació d'autors consolidats com Andreu Carranza, Miquel Esteve, Toni Orensanz o Cinta Arasa, i d'altres que just acaben de publicar. I activitats en commemoració dels 400 anys de la mort de Shakespeare o dels VII centenari de la mort de Ramon Llull. 
 

Programa Complet (Enllaç PDF) 

 

 

Més informació: 
www.amposta.cat

 

  • imatge de control 1per1