Fires i festes
,
2017
Dilluns 1 de maig, d'11 a 19:30h
Centre Cívic
Alcanar

XVII Trobada de puntaires i IX Mostra intercultural

9a Mostra Intercultural i 17a edició de la Trobada de puntaires d'Alcanar, amb una diada festiva plena d'activitats. 

Per una banda, a la Mostra Intercultural hi haurà demostracions i degustacions de la millor gastronomia dels diferents països i regions de l'Estat espanyol representats pels veïns i veïnes del municipi. 

El mateix dia, també es podrà visitar l'exposició 'Mirades i veus del Català', que té com uns dels principals objectius desfer tòpics i estereotips cap a les persones immigrades i l'aprenentatge del català com a llengua comuna. Alhora, vol fer visible la diversitat de parlants d'altres llengües a Catalunya, posant en valor les aportacions de les seves llengües i cultures a la societat catalana i la riquesa que això suposa per al nostre país.

PROGRAMA:
- 11:30h: Inauguració de la IX Mostra Intercultural
- Tot seguit: Actuacions musicals a càrrec del Grup Coral Sòl de Riu i de l'alumnat de l'Escola Municipal de Música d'Alcanar.
- 16:30 a 19:30h: XVII Trobada de puntaires d'Alcanar. 

Més informació: 
Web Ajuntament d'Alcanar

*Organitza: Regidoria d'Acció Social i Ciutadania, Oficina d'integració social i gestió de la diversitat i el Pla Educatiu d'Entorn d'Alcanar.
Compta amb la col·laboració de l'Associació de Mestresses de Casa, l'Associació cultural d'Armats d'Alcanar, l'Associació de Gent Gran d'Alcanar, el Grup Coral Sòl de Riu, l'Escola Municipal de Música i diversos ciutadans i ciutadanes del municipi.

  • imatge de control 1per1