Blogs

Menjar

El rebost de Bajoqueta i sa mare

Gastronomia ebrenca

Mare i filla es posen juntes a la cuina. Una aportarà receptes de tota la vida i, l'altra, intentarà oferir receptes més modernes. Però totes fetes amb molt de carinyo i amb molta passió.

29/12/2016
Ma mare es va liar a la cuina per portar-vos esta recepta tan tradicional per Nadal de la CUINA CATALANA. A cada casa, s’afegeixen o es treuen ingredients per fer-la al gust de tothom.
30/12/2015
  Nadal es sinònim de plats de marisc a les Terres de l’Ebre, aquesta recepta de ma mare amb la salsa que ha fet durant molts anys.  
27/07/2015
Amb estes calors que està fent al Baix Ebre i tota Catalunya, poques ganes hi ha de posar-se a la cuina. Així que avui vos dixo una recepta fresqueta i que és màgica.
23/12/2014
Als anys 80-90 este era uns dels postres típics d’algun dinar copiós i pesat nadalenc.