Blogs

Fotografia

Les Meues Fotografies

Arts Escèniques

Bloc personal dedicat a la fotografia de les arts escèniques, un tipus de fotografia amb la qual em sento a gust, m'encanta i alhora em diverteix. No pretén ser un resum exhaustiu d'aquestes actuacions sinó més aviat una sèrie de fotografies seleccionades per les seves escenes, les seves llums, els seus personatges i les seves caracteritzacions. En poder mostrar-les, la meva intenció és col·laborar en la difusió de les obres amb un treball cuidat i digne, ja que no és una fotografia fàcil. En fi Les Meues Fotografies. Gràcies per passar-te pel meu bloc.

Ernest Sesé

12/02/2017
Comença la programació anual de teatre infantil i familiar a la ciutat d'Amposta organitzada per l'Associació Tarambana-Xarxa Amposta i que es desenvolupa al Teatre Auditori de La Lira Ampostina amb l'espectacle 'Un nou vestit nou'