La Terra Alta us entrarà per la boca: no us perdeu les 2es Jornades Gastronòmiques del Corder

Fins al 14 de novembre
Surtdecasa Ebre
,
21/11/2010
Fires i festes

Si la Terra Alta vol reclamar al Departament d'Agricultura la marca Q de qualitat per la carn de corder que produeix, les segones jornades gastronòmiques de la cuina del corder que celebra la comarca tenen l’èxit assegurat des d’un principi.

Qui es podria resistir a tastar una caldereta de corder? O corder amb verdures al vi negre de la Terra Alta? O uns mil fulls farcit de corder amb caramel·litzat de figues? O unes costelles de corder al forn amb puré de codony? No se us fa la boca aigua?

No us ho penseu més. A la Terra Alta teniu 22 restaurants que, fins el 14 de novembre, participen en la segona edició de les jornades gastronòmiques de la cuina del corder i que han elaborat uns menús que ofereixen plats tan exquisits com aquests.

I és que el corder terraltí no té res a envejar al d’altres indrets. Si no ho sabíeu, la comarca té unes pastures molt variades amb una gran quantitat d’herbes que repercuteixen en l’alimentació dels animals i, en conseqüència, en la posterior extracció de carns de qualitat.

Si a això hi sumem l’anomenada dels seus vins, els seus olis amb DOP Oli de la Terra Alta, els aiguardents i els dolços i cocs més reconeguts... Què feu encara a casa?

A

També et pot interessar