Activa't
,
2016
Dissabte 12 de novembre, 18h
Societat Coral Erato
Figueres

Explica dansa

Toni Jodar, un dels ballarins representatius de la dansa contemporània de Catalunya, proposa una manera singular d'explicar la història de la dansa. Il·lustra amb el propi cos el pas del temps de la dansa i utilitza la seva experiència i l'humor per fer que sigui una perfomance pedagògica que aporta una lectura en si creativa i amena. Mostra l'evolució del clàssic al contemporani, tot fent referència als diversos gèneres i formes que utilitza el cos per expressar-se en el moviment.
 
Concepció del projecte: Beatriu Daniel i Toni Jodar
Guió / Interpretació: Toni Jodar
Durada: 60 min
 
Aquesta proposta forma part de NORDANSA, la nova temporada de dansa de la tardor de Figueres. Una proposta organitzada des d'Agitart amb la col·laboració del 'Pla d'Impuls de la Dansa' de la Generalitat. Durant el mes de novembre hi hauran diverses activitats, actuacions, conferències i masterclasses, que volen dinamitzar la dansa i les arts del moviment a la ciutat i rodalia. Activitats dirigides a diferents públics i ha diferents espais.
 
Més informació a:
 
Article relacionat
 
Agitart presenta la nova proposta d’activitats relacionades amb la dansa que dinamitzarà els carrers de la capital de l’Alt Empordà tots els dissabtes de novembre
 
Calendari NORDANSA
 

5/11 - Little Night + info

5/11 - Masterclass amb Irene Pallarés + info

12/11 - Explica dansa + info

19/11 - Masterclass amb Rachida Aharrat + info

19/11 - Degust: Tastets de dansa + info

26/11 - Masterclass amb Diego Sinniger + info

26/11 - Masterclass amb Mathilde van de Meerendonk + info

  • imatge de control 1per1