Masia Serra ens porta de tapes

El Celler empordanès ens proposa una ruta de tapes a través de 6 restaurants de Figueres
Surtdecasa Empordà
,
31/12/2013
Menjar i beure

Malgrat les diferències, hi ha un hàbit en aquesta nostra cultura que ens agermana amb la resta de pobles espanyols: anar de tapes. En efecte, pel que fa a aquesta qüestió no hi ha discrepàncies ni embolics conceptuals, perquè tots (els d’aquí i els d’allà) vivim amb igual grau d’entusiasme la combinació de vermut i xerinola. Podríem dir que la tapa és patrimoni de tots i totes, sobirana i indivisible. Pel que fa a la nostra comarca, una de les ciutats empordaneses on més prolifera la oferta de bars de tapes és Figueres, que com a indret turístic de primera línia que és i davant l’èxit d’alguns locals especialitzats en el servei de ‘tapeig’, s’ha convertit en un a mena de Ítaca per al sector hostaler. Prova d’això és que fins el 31 de març tindrà lloc la campanya vinícola-gastronòmica ‘Ruta de Tapes de Figueres amb Masia Serra’, un itinerari a través de 6 restaurants de la capital per fomentar el producte de la nostra comarca.


El prestigiós Celler Masia Serra encapçala aquest proposta de maridatge de vi i tapa que s’estén a 6 locals de Figueres al llarg dels tres primers mesos de l’any 2014. Antaviana, Cal Músic, Granada Vins, Nou Saboya, Sentits Gastrobar i Txot's són els restaurants adscrits en aquesta campanya que pretén apropar al comensal el vi d’elaboració empordanesa i l’aperitiu preparat amb productes de la nostra comarca.

  • imatge de control 1per1


Podreu sol·licitar a qualsevol dels restaurants col·laboradors o al mateix Celler la tarja de ‘La Ruta de Tapes de Figueres amb Masia Serra’. Amb aquesta tarja a mà haureu de demanar una tapa acompanyada d’una copa de vi Masia Serra, i el responsable us marcarà una casella. Un cop hàgiu omplert les sis caselles de la tarja podreu posar-vos en contacte amb el Celler Masia Serra, que us oferirà de manera gratuïta una visita a les instal·lacions del Celler, degustació dels seus vins inclosa. La campanya finalitza el 31 de març de 2014, essent 6 mesos el termini màxim per a poder realitzar la visita al Celler.

Amb aquesta campanya el Celler Masia Serra i els restaurants adscrits a la iniciativa pretenen esperonar a la gent perquè mengi fora de casa i fomentar així el consum de producte de proximitat. I la veritat és que si parem atenció a algunes de les tapes incloses a les cartes dels restaurants, és fàcil que la boca se’t faci aigua. Per exemple, a Cal Músic hi podreu trobar croquetes de peix de roca, burguer de vedella amb foia i crema de ceps, secret ibèric amb salsa de pebrots del piquillo o tacs de vedella amb naps i cabrales. O a l’Antaviana: ou de pagès cuit a baixa temperatura amb tòfona negra, peu de porc desossat farcit de ceps i botifarra negra o mongetes del ganxet amb papada de porc confitada. Un original i exquisit assortiment de tapes de primera qualitat que acompanyat de vins amb caràcter i un fort esperit mediterrani com els del Celler Masia Serra es converteix en una ineludible cita gastronòmica. Bon profit!
 

A

També et pot interessar