Fires i festes
,
2015
Dissabte 5 i diumenge 6 de desembre
Carrers del centre
Canyelles

13a Fira de Santa Llúcia

El Grup de Savis, el Grup Dona, l’Ajuntament de Canyelles organitzen un any més la fira de Santa Llúcia. Amb esforç, dedicació i la implicació de la societat civil canyellenca, han aconseguit que la fira sigui un referent a tot Catalunya amb més de 350 parades dedicades al Nadal. A la fira de Nadal, el primer cap de setmana de desembre, s'ofereix als visitants, no només d’arreu de la comarca, sinó de tot el món, el millor del poble. Parades i comerços, cuina i artesania, atraccions pels més petits i pels més grans, tradició i modernitat, al cap i a la fi, que es donen la mà a la Fira de Santa Llúcia, que esdevé una magnífica oportunitat per conèixer Canyelles. Si us arribeu a aquest petit municipi del Garraf durant aquests dos dies estareu visitant un dels tres millors mercats de Nadal a Catalunya.

Com arribar?
En autobús gratuït. Per la celebració de la Fira de Santa Llúcia a Canyelles oferim un servei gratuït d'autobusos que fan la ruta Vilanova i la Geltrú - Canyelles - Vilafranca del Penedès, i a la inversa, facilitant així que tothom que ho desitgi pugui assistir-hi i, si més no, disminuir l’acumulació de vehicles d'aquests dies. Recordeu que aquest servei està senyalat als vehicles, no ho confoneu amb el servei regular d'autobusos. Els horaris de sortida seran els següents:

SORTIDA DE VILANOVA I LA GELTRÚ (Estació) 9.00 – 11.00 – 13.00 – 15.00 – 17.00 – 19.00 hores
SORTIDA DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS (Estació d’autobusos) 10.00 – 12.00 – 14.00 – 16.00 – 18.00 hores

En vehicle particular. Per tal de facilitar la circulació dels vehicles hi ha zones d'aparcament habilitades per la fira.

Què fer?
Durant els dies de la fira, a més de les més de 350 parades relacionades amb el Nadal, trobareu a Canyelles activitats infantils, exposicions, degustacions, cantades de corals i altres: Per consultar el programa de la Fira, feu clic aquí.

  • imatge de control 1per1