Fires i festes
,
2017
Del 26 al 28 de maig
Places i carrers
El Vendrell

75a Festa de la bicicleta del Vendrell

El diumenge 28 de maig, 75a Festa de la Bicicleta del Vendrell, un festa tradicional que se celebra al Vendrell des de l’any 1942.

La festa vol recuperar elements que n'han format part al llarg de la història i, en properes setmanes, s’aniran anunciant les novetats que hi hauran en l’edició d’enguany.  Cal dir que, aquest any, també hi haurà actes previs, com la pedalada nocturna el divendres 26 de maig, i diverses activitats organitzades pel Club Open Natura per al dissabte 27 de maig, com proves de resistència, un taller de bike trial i un campionat escolar de patins. D’altra banda, es recuperaran curses que s’havien organitzat anys enrere com la carrera de la safata, la carrera de la lentitud i la carrera amb la bicicleta a l’espatlla.

Per al diumenge, hi haurà premi per a les sis millors carrosses, als tres grups més divertits i originals, al grup escolar més nombrós, al grup més nombrós que no sigui escolar, al grup que vingui de més lluny, a la bicicleta més original i a la bicicleta més ben guarnida. També seran premiats el ciclista de més edat, el de menys edat, la família que participi de forma més nombrosa i la parella participant més elegant.

Un dels propòsits és que la Festa de la Bicicleta sigui popular i és per això que es demana la  participació de tots els vendrellencs, però també esta dirigida a la comarca i a fora d’ella. Hi haurà qui participarà amb la bicicleta (en grup o individualment), hi haurà qui participarà enviant fotografies per l’exposició virtual i hi haurà qui participarà fent de públic, però també es podrà participar col·laborant el dia de la Festa.

Comissió de voluntaris: per formar-ne part cal posar-se en contacte amb la Regidoria de Cultura i Festes i apuntar-se com a col·laborador al telèfon 977665684, al correu electrònic a festes@elvendrell.net o, presencialment, a la Regidoria de Cultura i Festes.

La regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, ha animat a tothom a participar-hi “ja que voldríem que aquest 75è aniversari de la Festa de la Bicicleta tingui un relleu especial perquè aquesta festa, plenament consolidada, es pugui celebrar molts més anys”.

Programa 75a Festa de la Bicicleta del Vendrell

Més informació
elvendrell.net

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1