Música
,
2017
Dissabte 18 de febrer, 20:30h
Auditori Pau Casals
El Vendrell

Afro Blue 'La traça infinita'

Afro Blue és probablement una de les bandes de jazz catalanes amb més llarga trajectòria, donant-se a conèixer en nombrosos festivals i concerts assolint sempre molt bones crítiques tant del públic com de la premsa especialitzada.

'La traça infinita' (2016) és el cinquè àlbum del quintet, i serà presentat a l’Auditori Pau Casals, escenari on va ser enregistrat. En ell es perceben clarament les arrels llatines de la banda, tot i que també s’hi intueix un gir cap a una sonoritat més sòbria, d’un altíssim nivell musical, bellugant-se entre el latin i el funk, la balada o fins i tot el pop.

Intèrprets: Gabriel Amargant, saxo alt; Xavier Figuerola, saxo tenor; Xavier Algans, piano; Pepo Domènech, baix; Ricard Grau, bateria.

 

Preu: 13€ | 10€

Descomptes: alumnes de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, socis de l’Associació Musical Pau Casals, socis dels Amics de l’Orgue, Carnet Jove, socis del TresC, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Entrades: Anticipades online | Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10h a 14h.
També a la taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Més informació

http://temporada.cat

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1