AGENDA
Música
Dissabte 18 de febrer, 20:30h
2017
Auditori Pau Casals
  • El Vendrell

Afro Blue 'La traça infinita'

Afro Blue és probablement una de les bandes de jazz catalanes amb més llarga trajectòria, donant-se a conèixer en nombrosos festivals i concerts assolint sempre molt bones crítiques tant del públic com de la premsa especialitzada.

'La traça infinita' (2016) és el cinquè àlbum del quintet, i serà presentat a l’Auditori Pau Casals, escenari on va ser enregistrat. En ell es perceben clarament les arrels llatines de la banda, tot i que també s’hi intueix un gir cap a una sonoritat més sòbria, d’un altíssim nivell musical, bellugant-se entre el latin i el funk, la balada o fins i tot el pop.

Intèrprets: Gabriel Amargant, saxo alt; Xavier Figuerola, saxo tenor; Xavier Algans, piano; Pepo Domènech, baix; Ricard Grau, bateria.

 

Preu: 13€ | 10€

Descomptes: alumnes de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, socis de l’Associació Musical Pau Casals, socis dels Amics de l’Orgue, Carnet Jove, socis del TresC, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Entrades: Anticipades online | Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10h a 14h.
També a la taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Més informació

http://temporada.cat

Et pot interessar

Camerata XXI
Dissabte 17 de febrer, 20:30h
El Vendrell
Maria Rosa
Divendres 4 de maig, 20:30h
Sant Salvador
Diumenge 4 de febrer, 17h
El Vendrell
Joan Josep Vidal
Del 19 de gener a l'11 de febrer
El Vendrell
Diumenge 21 de gener, 17h
El Vendrell
Del 18 de novembre al 2 de març de 2018
El Vendrell
Diumenge 4 de febrer, durant el matí
El Vendrell