Família
,
2017
Diumenge 19 de març, 12h
Teatre Àngel Guimerà
El Vendrell

Bombolles de paper

En Roger és un músic, trompetista, enamorat de les bombolles, i es passa nit i dia intentant fer bombolles amb la trompeta, però no ho aconsegueix.

Un dia, enmig d’un somni arriba a Bombàlia, el país de les bombolles. Allà coneix a la Bumbú, una fada entremaliada que es comunica a través del moviment. La Bumbú, encuriosida amb els humans, sempre els observa, i quan aquests estan tristos, perden la il∙lusió, la imaginació o el moviment, ella s’apropa per intentar retornar-los les ganes de jugar, de riure, d’imaginar i de ballar...

Espectacle recomanat a partir de 3 anys.

FITXA TÈCNICA
Direcció escènica: David Pintó
Intèrprets: Irina Martínez i Joan Laporta
Companyia: Múcab Dans

Durada aproximada: 55 minuts

Preu: 6€ | 4€ | Gratuït menors de 3 anys.

Descomptes: Els descomptes s’aplicaran a estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Entrades on-line | Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10h a 14h | Taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

NOTA
Les entrades dels espectacles familiars programats al Teatre Àngel Guimerà, seran numerades. Només es podrà escollir ubicació si es compren anticipadament. Les entrades que s’adquireixin el mateix dia de la representació a les taquilles del teatre, seran igualment numerades però s’aniran adjudicant de forma correlativa sense possibilitat d’escollir ubicació.

 

  • imatge de control 1per1