Espectacles
,
2016
Diumenge 27 de novembre, 18h
Teatre Àngel Guimerà
El Vendrell

'Chefs' amb la Cia. Yllana

Una mirada divertida sobre el fascinant món de la gastronomia, a través de la història d’un xef de gran prestigi que ha perdut la inspiració i que ha de confiar en un absurd equip de cuiners per crear una recepta espectacular i innovadora, i així poder mantenir les estrelles del seu restaurant. Alhora es fa un recorregut per diferents facetes del món de la cuina, com la relació amb els aliments que ingerim, els animals que ens alimenten, les diferents cuines i sabors del món. Veurem els egos, la competició entre aquests "cuiners estrella" i tot el que amb molt de gust va caient a la cassola de l'humor d'Yllana.

És un espectacle per a públic adult, una comèdia de teatre gestual, ritme trepidant i interacció amb el públic. Si us animeu a anar-hi amb el jovent de casa, segur que també en gaudiran!

Idea original: Yllana
Direcció artística: David Ottone i Fidel Fernández
Intèrprets: César Maroto, Carlos Jano, Rubén Hernández, Susana Cortés i Antonio de la Fuente
Companyia: Yllana

 

Preu: 13€ | 10€ 

EntradesTicketea (902044226), Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, 977665684), de dilluns a divendres de 10h a
14h, i a la taquilla del teatre, una hora abans de la representació.

Tenim concurs en marxa! Sortegem una entrada doble. Hi podeu participar fins dijous 24 de novembre a les 13:00h.

Els descomptes s’aplicaran a estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, subscriptors de La Vanguardia, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

www.tagelvendrell.cat

  • imatge de control 1per1