Música
,
2017
Dissabte 4 de febrer, 21h
Teatre Casal
Vilafranca del Penedès

Cicle Platea 'Jo Jet i Maria Ribot'

Jo Jo Jet i Maria Ribot és una de les noves propostes de cançó d'autor amb més projecció del moment. Un cantautor i una cantant, que junts, fan música senzilla on parlen amb naturalitat de la vida, l'amor i les preocupacions quotidianes. 

Una proposta de proximitat que escurça les distàncies espacials i emocionals entre músics i espectadors. Amb un repertori musical i vivencial que sap teixir ràpidament un clima de calidesa i complicitat amb un públic que respon amb una atenció sincera i el cor obert a les cançons que brollen de les veus i la guitarra del duet. El concert servirà per presentar les cançons del llibre-disc 'Lliure o descansar' (Autoedició), on han comptat amb la producció de Jordi Casadesús, músic de La Iaia, Pau Vallvé i productor de Núria Graham, i a la part tècnica amb l'home orquestra Mau Boada, de Esperit! i ex Les Aus.

FITXA ARTÍSTICA
Jordi Serra: veu i guitarra
Maria Ribot: veu

Preus: socis del Casal 9€ (inclou copa de cava) | no socis 12€ (inclou copa de cava)
Venda en línia aquí
Més informació

El Cicle Platea
Cinc propostes en un nou format de cicle escènic on l'espai i la proximitat seran els protagonistes. Una tauleta, cava o cafè, un dolç, una espelma i la màgia de viure-ho tot molt a prop.

Informació addicional
Concert no numerat. Obsequi d'una copa de cava.
Entrada socis: 20:30h
Entrada públic general: 20:45h

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1