Música
,
2016
Dissabte 22 d'octubre, 21h
Auditori Eduard Toldrà
Vilanova i la Geltrú

Concert amb Copa Lotus i Pares

PARES. El projecte inicial del vilanoví David Espinola va transitar de forma natural cap a un projecte de grup, al qual s’hi van incorporar d’altres coneguts de l’òrbita del músic, antics companys de viatge i habituals de l’escena a casa nostre com Danny R. del Moral (Suite Momo) al baix, Jordi Contreras (The Bongo Experience) als teclats i Lluis Vidal i Marc Grau Jr (Los Rotos), Bateria i Guitarra respectivament. 

Pares es defineixen com una formació lliure d’etiquetatge, una banda d’influències folk i rock, de tradició psicodèlica, a vegades intimista i a vegades atacant amb voracitat riffs i juganeres harmonies vocals. I ens presenten el seu últim disc De sota els pins.

COPA LOTUS. La banda vilanovina presenta el seu últim àlbum Batxillerat nocturn. Aquest disc,  enregistrat pel productor Paco Loco a cavall entre el Penedès i el Puerto de Santa María (Cadis), segons el grup, suposa un canvi sonor i estilístic en la seva carrera. Copa Lotus es presenten més elèctrics que mai sense renunciar a les arrels americanes però abraçant-se de ple al rock alternatiu. Un concert acurat on la banda, acompanyada de  músics complementaris i col•laboracions especials, es vestirà de llarg per oferir un espectacle únic i irrepetible aprofitant que juguen a casa.

Preus: 10€ anticipada | 12€ taquilla

Podeu llegir l'entrevista que vam fer al cantant de Copa Lotus, Marc Bala: A ‘Batxillerat nocturn’ hem volgut ser més atrevits i arriscar

Més informació:
www.auditoritoldra.cat/541/6/musica-moderna/copa-lotus-i-pares/

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1