Família
,
2017
Diumenge 5 de març, 17h, 18h i 19h
Teatre Àngel Guimerà
El Vendrell

Concert per a nadons 'Pintamúsica'

Únics Produccions porta al TÀG del Vendrell 'Pintamúsica' un espectacle pensat per a infants de 6 mesos a 4 anys. Se'n faran tres sessions, una a les 17h, una a les 18h i la tercera a les 19h.

Un quadre blanc, quatre colors, i música clàssica en directe són els ingredients principals d’aquesta experiència creativa per a nadons i els seus acompanyants.

Tres músics, actors i cantants són els encarregats de guiar-nos en aquest recorregut a través de les estacions de l’any on, per cada època, tenim un color, una cançó i uns instruments. De fons d’escenari, una adaptació del quadre Dona i ocells en la nit, de Joan Miró, es va omplint a mesura que avancem en aquest viatge sensorial per escoltar, mirar i crear.

En aquest espectacle, el públic es situa dalt de l’escenari per afavorir la interacció del nadó amb l’espai escènic i els seus elements.

FITXA TÈCNICA

Autors: Berta Ros, Gisela Juanet i Lorena Lliró
Direcció escènica: Gisela Juanet i Lluís Juanet
Direcció musical, composició i arranjaments: Berta Ros i Lorena Lliró
Intèrprets i músics: Berta Ros, Jose Aladid i Lorena Lliró
Companyia: Únics Produccions

Durada aproximada: 35minuts

Preu: 6€ | 4€ | Gratuït menors de 3 anys.

Descomptes: Els descomptes s’aplicaran a estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Entrades on-line | Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10h a 14h | Taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

NOTA
Les entrades dels espectacles familiars programats al Teatre Àngel Guimerà, seran numerades. Només es podrà escollir ubicació si es compren anticipadament. Les entrades que s’adquireixin el mateix dia de la representació a les taquilles del teatre, seran igualment numerades però s’aniran adjudicant de forma correlativa sense possibilitat d’escollir ubicació.

 

  • imatge de control 1per1