Espectacles
,
2016
Divendres 9 de desembre, 21h
Teatre Principal
Vilanova i la Geltrú

Dansa: 'Times takes the time time takes'

Una conversa dinàmica i física a través de la repetició del moviment i leitmotiv del pèndol que encarna mecanismes que mesuren el temps i l’espai. Un recorregut pel moviment i el so d’oscil•lació que esclata en diferents trobades en evolució cap a un mòbil perpetu. Una roda en moviment que suggereix el temps com un continuum.

Aquest espectacle sorgeix de l’admiració pel ritme i la musicalitat que crea el moviment, un ritme latent i constant que marca el pas del temps. Partint d’una tasca física senzilla com és el moviment pendular es crea una seqüència d’engrenatges on els cinc cossos dels intèrprets cerquen continuament un fer i desfer mecanismes de complexitat i complicitat. 

El treball de Guy Nader i Maria Campos ha estat presentat a diferents festivals i teatres internacionals i nacionals, com a Holanda, Regne Unit, Alemanya, Líban i Corea del Sud.

Guy Nader va ser guardonat amb la beca danceWEB Europe al 2012 i va rebre el primer premi al Festival Internacional Masdanza. Maria Campos es va formar a SEAD, Àustria, i es va llicenciar per l’Escola Superior d’Arts d’Amsterdam (MTD) el 2003. Ha treballat amb Meekers, Protein Dance, Sol Picó i Àngels Margarit / Cia. Mudances, entre d’altres.  

Aquest espectacle ha estat seleccionat per formar part de la plataforma europea Aerowaves.

FITXA ARTÍSTICA 

Direcció: Guy Nader
Creació / interpretació: Maria Campos, Thais Hvid, Guy Nader, Roser Tutusaus, Magí Serra
Música: Miguel Marin
Coproducció: Mercat de les Flors

Més informació: http://www.elprincipal.cat/519/2/dansa/time-takes-the-time-time-takes/

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1