Activa't
,
2016
Dies 22 i 23 d'octubre
Vil·la Museu Pau Casals
Sant Salvador (El Vendrell)

Jornada de Portes Obertes a Vil·la Casals

El dia 21 d’octubre es commemora el 43è aniversari de la mort de Pau Casals, motiu pel qual el Museu Pau Casals ha organitzat diversos actes durant el cap de setmana següent.

Així, el dissabte dia 22 d’octubre i el diumenge dia 23 tots els visitants que es vulguin acostar a la que va ser la casa d’estiueig del famós violoncel·lista, ara convertida en un modern i agradable museu, podran gaudir de l’entrada gratuïta.

Horari: dissabte de 10 a 14h i de 16 a 19h | diumenge de 10 a 14h

 

Concert familiar 'Granados i l’espurna de la felicitat'

A més a més, i coincidint també amb l’Any Granados que se celebra aquest 2016, el Museu Pau Casals ha programat una activitat pensada en aquesta ocasió, per als més petits de la casa: el concert familiar 'Granados i l’espurna de la felicitat'.

L’actriu Clara del Ruste i l’actor i pianista Emili Brugalla els faran descobrir la vida i la música de Granados, des de l’aprenentatge del seu instrument fins a convertir-se en un virtuós, passant pels concerts, els viatges, les composicions, els amics... el concert vol fer viatjar els espectadors al món de la infància per entendre el món dels adults amb contes, música, gestos, paraules senzilles amb clau de clown, amb el nas vermell… amb l’objectiu d’encomanarar-los l’energia d’infant, l’espurna de la felicitat. 

El concert familiar tindrà lloc a l’Auditori Pau Casals (just davant del museu).

Preu: 3€ (adults i infants)

Entrades: les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant al 977684276 o bé enviant un c/e a museu@paucasals.org

Més informació: 
www.paucasals.org

  

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1