Jump to navigation
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 4 de maig
Del 26 d'abril al 5 de maig
Organitzat pel Centre Cultural i Recreatiu La Parra d’Avinyó Nou. Durant el maridatge es podran degustar els següents vins del municipi amb els respectius plats: • Entrant de formatges variats - Ancestral de macabeu 2016 de Vins de Foresta • Especialitats japoneses - Ovella Negra de garnatxa blanca de Mas Candí • Cuixa de gall del Penedès farcida de calçots i prunes - Gran Caus negre de Can Ràfols dels Caus • Brownie (gentilesa de Llopartec) - Cava brut nature ECO de Vins i caves Cuscó Berga
L’acte estarà amenitzat amb música en directe, i dirigit per Carles Marín Mendicuti, enòleg.
Preu: 25 euros
Comprar entrades