Jump to navigation
Mes de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Del 5 d'octubre a l'1 de desembre
Del 15 de novembre a l'1 de desembre
De l'1 de novembre al 15 de desembre
Del 14 de novembre al 15 de desembre
Organitzat pel Centre Cultural i Recreatiu La Parra d’Avinyó Nou. Durant el maridatge es podran degustar els següents vins del municipi amb els respectius plats: • Entrant de formatges variats - Ancestral de macabeu 2016 de Vins de Foresta • Especialitats japoneses - Ovella Negra de garnatxa blanca de Mas Candí • Cuixa de gall del Penedès farcida de calçots i prunes - Gran Caus negre de Can Ràfols dels Caus • Brownie (gentilesa de Llopartec) - Cava brut nature ECO de Vins i caves Cuscó Berga
L’acte estarà amenitzat amb música en directe, i dirigit per Carles Marín Mendicuti, enòleg.
Preu: 25 euros
Comprar entrades