Microvi

Organitzat pel Centre Cultural i Recreatiu La Parra d’Avinyó Nou. Durant el maridatge es podran degustar els següents vins del municipi amb els respectius plats:
• Entrant de formatges variats - Ancestral de macabeu 2016 de Vins de Foresta
• Especialitats japoneses - Ovella Negra de garnatxa blanca de Mas Candí
• Cuixa de gall del Penedès farcida de calçots i prunes - Gran Caus negre de Can Ràfols dels Caus
• Brownie (gentilesa de Llopartec) - Cava brut nature ECO de Vins i caves Cuscó Berga
L’acte estarà amenitzat amb música en directe, i dirigit per Carles Marín Mendicuti, enòleg.
Preu: 25 euros
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.