Menjar i beure
,
2017
Divendres 28 d'abril, 20h
Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs
Sant Sebastià dels Gorgs (Avinyonet del Penedès)

Microvi 2017: Tast de Sumolls

Tast de Sumolls al Claustre del Monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs amb la participació dels principals cellers productors de vins amb Sumoll del país. El tast serà una immersió a la varietat amb la participació de Josep Pelegrín, millor somelier d’Espanya 2016 i de Catalunya 2015 i 2014.

Cellers participants: Bodegues Puig Gros, Can Ràfols dels Caus, Caves Artium, Celler la Salada, Clos Lentiscus, Costador, Esteve i Gibert, Finca Parera, Heretat Montrubí, Jané Ventura, L’Apical, Mas Bertran, Mas dels Clavers – Can Gallego, Masia de la Roqua, Còsmic, Serralada de la Marina, Sicus, Soler Gibert, Vins de Foresta, Vins Grau, Vinyes de l’Alba, Vinyes Singulars.

Preu: 10 euros.

Compra entrades