Espectacles
,
2017
Dissabte 29 d'abril, 20:30h
Teatre Àngel Guimerà
El Vendrell

Monòleg 'Emprenyada'

Mariua està canviant. Cada dia creix més com a persona. Creix literalment. Esta més alterada i més sensible. I tot això que passa al món l’afecta cada dia més...

La gent diu moltes coses de la Mariua des que està prenyada. La seva mare diu que està més guapa; la terapeuta que tot és cosa de les hormones i que són 60 € , i les seves amigues que s’està engreixant una miqueta massa. Però i ella? Què diu la Mariua?

Una advertència: L’actriu d’aquest espectacle està prenyada de vuit mesos i mig. Aneu amb compte perquè en qualsevol moment pot fer un pet, rebentar com una magrana i tenir dos espectacles pel preu d’un. Ah! I procureu no parlar de política, ni de religió, ni del seu ex, perquè això la posa a parir, literalment.

FITXA TÈCNICA
Autor: Rafa Ferrero
Intèrpret: Maria Juan

Durada aproximada: 1 hora i 10 minuts

Preu: 13€ | 10€

Descomptes: Els descomptes s’aplicaran a estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Entrades on-line | Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10h a 14h | Taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Els detalls de tota la programació d'espectacles del Vendrell en aquest reportatge.

Més informació

  • imatge de control 1per1