Família
,
2017
Diumenge 7 de maig, 12h
Teatre Àngel Guimerà
El Vendrell

Teatre 'Ai Rateta, Rateta'

Hi havia una vegada una rateta molt presumida que estava cansada i avorrida que tothom, des de fa anys, expliqués el seu conte de la mateixa manera. Un dia va prendre la decisió de declarar-se en vaga indefinida fins que no s’atenguessin les seves peticions de canvi. Què va passar?

Doncs vet aquí un gos, vet aquí un gat, que aquest conte s’ha canviat.

Espectacle recomanat a partir de 4 anys.

FITXA TÈCNICA
Guió i direcció: Joan Sors
Intèrprets: Jèssica Martín, Cris Codina i Ferran Enfedaque
Producció: El Replà Produccions

Durada aproximada: 55 minuts

Preu: 6€ | 4€ | Gratuït menors de 3 anys.

Descomptes: Els descomptes s’aplicaran a estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Entrades on-line | Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10h a 14h | Taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

NOTA
Les entrades dels espectacles familiars programats al Teatre Àngel Guimerà, seran numerades. Només es podrà escollir ubicació si es compren anticipadament. Les entrades que s’adquireixin el mateix dia de la representació a les taquilles del teatre, seran igualment numerades però s’aniran adjudicant de forma correlativa sense possibilitat d’escollir ubicació.

 

  • imatge de control 1per1