Entorn
,
2016
Diumenge 1 de maig
Cims del Penedès
Torrelles de Foix

XIII Marxa de Resistència 7 Cims

La Marxa de Resistència 7 Cims permet conèixer camins i racons de la vessant penedesenca de la serralada prelitoral, facilita que en una sola jornada es puguin trepitjar els 7 cims dels més alts del Penedès històric, algun dels quals voregen els 1.000 metres d’alçària. 

7 Cims és una prova no competitiva de resistència individual per camins de muntanya que té per objectiu efectuar aquest recorregut en un temps limitat. El recorregut actual, senyalitzat i amb sortida i arribada a la població de Torrelles de Foix, té una distància de 58,6 Km i 4.446 m. de desnivell acumulat que s’enllacen set cims, el Clapí Vell (704m), Puig de l’Àliga (698m), el Montmell (861m), el Montagut (962m), Puig Formigosa (995m), Puig Castellar (994m) i Puig de les Agulles (848m) que estan repartits per Alt Penedès, Baix Penedès, Alt Camp i Anoia, tot passant per les poblacions de Pla de Manlleu, Aiguaviva i Pontons, a més dels municipis del Montmell, Querol i la Llacuna.

L'acurat disseny de l'itinerari, el bonic paisatge per on passa, les àmplies vistes que ofereix, els diversos punts d'interès que inclou i el tracte i l'atenció al participant durant la caminada són part dels atractius i les característiques que l'organització ofereix als qui vulguin participar en la Marxa de Resistència 7 Cims. 

Aquesta prova és puntuable per la XIV Copa Catalana de Caminades de Resistència, inclosa en el calendari oficial de la FEEC.

Inscripcions: a partir del 6 de març per als federats, i a partir del 13 de març per a tothom. Fins el 25 d’abril o fins assolir els 700 participants. 

Més informació

*Organitza: Centre Excursionista del Penedès

  • imatge de control 1per1