,
03/12/2015
Creativitat
Bon Nadal i feliç entrada al 2016
Foto:
FreePik

I per Nadal...

Arribats a Desembre només podem parlar de dues coses, una d’elles és Nadal i l’altre, fi d’any. I quin mes més especial! Són dates plenes d’emocions! L’arribada del tió, les reunions familiars o les trobades amb amics, el dia dels sants innocents i l’home dels nassos. Quin tou de coses que passen al Desembre!

I és que són dies on ens agrada engalanar casa nostra, veure els carrers ben animats, les botigues plenes i poder compartir aquests moments amb els més propers.

Però no ens emparrem per les branques, se’ns gira feina! Com portem la decoració de Nadal d’aquest any? Aquest mes passat ja us vaig fer una proposta per preparar l’arribada de nadal amb els calendaris d’advent, però sempre va bé tenir alguna cosa més a mà no?



Que tal un naixement diferent?

I l’arbre? Siguem originals i fem-ne un amb branques. Sortim a passejar per la muntanya i recollim branques que siguin el més recte possibles, ho lliguem amb un cordill i hi enganxem unes boletes de colors i algun llumet d’ambient

Per no perdre el costum, us he preparat una carpeteta que trobareu una mica més avall amb idees per decorar casa nostra, però també us proposo que sortiu al carrer i aprofiteu aquests mercats tan macos que es preparen per a aquestes dates. Per exemple , a Sitges han preparat un Market Christmas Festival amb més de 40 expositors on pordràs trobar les últimes tendències nadalenques i tècniques de Patchwork i Scrap, el Mercat de Santa Llúcia de Canyelles , la de Cunit o el de Vilafranca del Penedès, que aquest any ens han preparat tallers molt interessants per practicar en familia i amb els petits de casa.

.

Així que només em queda desitjar-vos unes bones festes i una  bona entrada al 2016, que estiguin plenes de noves idees i de molta, molta creativitat!

 

Sigue el tablero Nadal de Pedra Paper Tisora en Pinterest.

Una abraçada!;)

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Sònia i una de les meves passions són els treballs manuals i el bricolatge. 'Pedra, paper i tisora' parla, doncs, d’això. Com, a través de diferents materials, tant reutilitzables com nous, podem crear coses boniques per regalar o per decorar casa nostra. Tant si ets súper maldestra o ets manetes de mena, espero que en aquest blog trobis la inspiració i els recursos necessaris per despertar la teva creativitat!

 

27/02/2017
Si, per què no, la cinta adhesiva, ja sigui aïllant, de pintor, vinílica o de washi tape, pot tenir molts i molts altres usos a banda de salvaguardar els marcs de les portes quan pintem o els cables pelats d'una làmpada.
09/01/2017
Cansat dels propòsits d'any nou? Viatjar més, el clàssic "deixar de fumar", trobar una altra feina, perdre pes, aprendre una llengua ... Al Gener sempre ens proposem un tou de metes que al cap de l'any no hem complert, però i si....
11/10/2016
Torna Octubre i torna la Fira de Santa Teresa de El Vendrell. Aquest any amb novetats substancials! I és que aquesta edició inclou una zona Handmade a la Pl Nova.
29/08/2016
Avui dia, a la xarxa, podem trobar pàgines i pàgines de contingut "handmade", fet a mà.
16/06/2016
Tornem a ser Juny i comença el bon temps, les nits a la terrassa , els passejos per la platja, les revetlles i els petards els dies previs a Sant Joan i Sant Pere!!!
14/05/2016
Al rosa, l’amor s’hi posa, al lila l’amor s’hi enfila, al verd, l’amor s’hi perd.... i així podríem seguir amb  tot el pantone de colors.
07/04/2016
Com aquella cançó de Mazoni, “se’m moren les plantes” començo el mes d’Abril!! No us ha passat mai que comenceu la primavera amb ganes de plantar i replantar flors, plantes aromàtiques, rosers...