AGENDA
Música
Dissabte 15 de juliol, 19h
2017
Cova Negra de Matasolana
  • Llimiana

IV Concert Tel·lúric a la Cova Negra

Quarta edició d'aquest singular concert, que se celebra cada dos anys al cor del Montsec, en un ambient de misteri, de bellesa i d’espiritualitat. Sota la direcció de Xavier Baulies, la Coral Polifònica de Tremp canta sobre un suport pla de fusta, amb un vestuari completament blanc i llums led per provocar un focus d’atenció visual compatible amb les parets de la cova. 

El concert amb el subtítol: ‘Amb copes d'aigua': música a capella de l'esperit i de l'ànima des del fons de la terra, és una selecció de música coral, principalment dels segles XX i XXI, amb obres de compositors com Ola Gjeilo, Eriks Esenvalds, Morten Lauridssen, Monica Aslund i Leonard Cohen entre altres, enllaçada amb un fil conductor de contingut espiritual. Durant el concert s'utilitzaran copes d'aigua afinades en 6 tons diferents. 

Un programa pensat per a transportar l’audiència cap a una experiència musical única en aquest auditori natural d’acústica excel·lent que és la Cova Negra, amb cabuda per a més de 700 persones, i que fa 3.500 anys, en l’Edat del Bronze, havia estat santuari i necròpoli d’incineració i dipòsit d’urnes.

Organitza: 

Coral Polifònica de Tremp i la Camerata Sant Cugat 

Més informació: 

Cartell del 'Concert Tel·lúric' a la Cova Negra

Et pot interessar

Tocaflaires
Dissabte 28 d'octubre, 18:30h
Lleida
Concert Andreví
Diumenge 12 de novembre, 12h
Cervera
Josep Lluis Puig
Diumenge 5 de novembre, 12h
Tàrrega
Concert de Miquel Abras
Dissabte 11 de novembre, 21h
Celrà
Bernat Dedéu
Dijous 26 d'octubre, 19h
Lleida
Dissabte 28 d'octubre, 20:30h
Palamós
Partitura de música clàssica
Diumenge 17 de desembre, 18h
Figueres