Arts
,
2017
Del 30 de març al 2 d'abril
Diversos espais
Lleida

23a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya

Amb l’objectiu de renovar-se, la 23a edició de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya experimentarà alguns canvis respecte edicions anteriors, oferint el contingut habitual, però concentrat en 4 dies, del 30 de març al 2 d’abril, per poder gaudir al màxim de la Secció Oficial de Llargmetratges, patrocinada per Movistar i de la Secció Oficial de Curtmetratges.

La Secció Oficial de Documentals serà la protagonista del 27 al 30 de març. Per tercer any consecutiu la UDL, amb el suport de la Glòria Jové i el seu equip docent, acollirà la Secció Oficial de documentals i les Sessions especials de documentals; d’aquesta manera encara obtindrà més rellevància la Secció Oficial de Documentals, que ja forma part del programa de la Universitat de Lleida, on també es realitzaran workshops de la mà de reputats documentalistes.

Un any més i des de dilluns 27 de març i fins al divendres 31 de març, el Caixaforum de Lleida acollirà les sessions matinals infantils per escoles, i el diumenge 2 d’abril  per les famílies. Dins del programa de la Mostra, també tindran lloc les habituals Sessions Especials i, com en cada edició, d’una exposició vinculada al cinema a l’IEI.

Durant la inauguració del certamen, el dijous 30 de març,  es concediran els  Premis d’Honor de la Mostra, els Premis Jordi Dauder a la creativitat en el cinema català i el Premi Ángel Fernández Santos.

Més informació: 
www.mostradelleida.com

  • imatge de control 1per1