AGENDA
Arts
Del 3 al 26 de març
2017
Galeria Espai Cavallers
  • Lleida

Exposició 'Darreres Alquímies'

Del 3 al 26 de març podeu gaudir de l'exposició 'Darreres Alquímies', de l'artista Antoni Llobet, a la galeria d'art Espai Cavallers!

Llobet conrea l’abstracció amb la seriositat d’un alquimista i de vegades inclou algun element misteriós que suggereix un arbre o animaló que et fan pensar en la vida que podria haver-hi.

Però en contraposició a la terra també són protagonistes en moltes de les seves obres el cel i l’aigua: els seus blaus…!
Mires molt el cel, Antoni? O també és el mar que als de secà com nosaltres ens atrapa amb el seu misteri? Les línies que dibuixes sobre les terres -de la mateixa manera que ho fan els pagesos quan parcel·len els sembrats- en el cel són estrelles fugaces i, en l’aigua, les transparències dels raigs de sol o dels peixos.

Més informació: Espai cavallers

Darreres Alquímies, Antoni Llobet, exposició, Galeria d'art, Espai Cavallers, Lleida, Segrià, març, 2017, Surtdecasa Ponent

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 13 de desembre, 22:30h
Lleida
Orquestra Simfònica
Dimarts 6 de març, 9:45h
Lleida
Mud
Del 8 a l'11 de març
Lleida
Gaspar de Portolà
Del 30 de novembre al 15 de febrer
Lleida
Diàlegs
Del 12 de desembre al 17 de gener
Lleida
Leandre
Del 4 de novembre al 28 de gener
Lleida