,
02/12/2016
Noves tecnologies
Imatge de: https://www.flickr.com/photos/pabloh/6903950491

Aplicacions per organitzar l'amic invisible

L'amic invisible s'ha convertit en un element més de les festes nadalenques. De la mateixa manera que preparem l'arbre, col·loquem el tió o tronc i les figuretes del pessebre, molts grups d'amics, coneguts i companys de feina organitzen l'entranyable joc de l'amic invisible per compartir unes dates especials i tenir un record (malgrat que cada cop més, aquesta tradició té detractors a qui no els agrada la proposta i d'altres que han aconseguit canviar-ho a "l'enemic invisible").

Sovint, les persones que participen a la proposta es troben separats físicament, per això, la tecnologia ens facilita la seva organització. Existen aplicacions que ens permeten organitzar l'amic invisible de manera on-line.

  • Elfster és una de les veteranes en aquest tipus d'utilitats. Amb un disseny colorit i fàcil d'usar, aquesta web et permet organitzar el sorteig de l'Amic Invisible de forma molt senzilla, mitjançant un formulari dividit en diversos passos.
  • Soy tu amigo invisible és molt similar a Elfster en el seu funcionament: un formulari dividit en diversos passos que completes amb totes les dades necessàries per al sorteig: quan tindrà lloc, participants, quantitat econòmica. A més permet missatges personalitzats. Està disponible en castellà, basc i català. 
  • Amigoinvisibleonline.com és una altra alternativa interessant per fer la teva sorteig d'Amic Invisible sense paperets. Igual que les anteriors, cal omplir un formulari, tot i que amb l'avantatge que si ja tens una llista de participants en Excel, pots pujar el fitxer per importar automàticament. També pots crear excepcions - és a dir, que una persona determinada no pugui ser aparellada amb una altra.
  • Amigo Invisible una altra aplicació que a més permet als participants entrar en el sorteig de diverses formes: des de la pròpia web, per email, a través de WhatsApp o LINE, etc.
  • Amigo Invisible APP: aplicació de descarrega del mòbil per a una ràpida i fàcil gestió del joc.

Utilitzeu alguna d'aquestes eines?

Gràcies a Chicageek per la informació sobre l'amic invisible.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Lleidatana d’adopció i calafina de naixement, sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual i apassionada de la comunicació 2.0. Les xarxes socials són la meva perdició, així que aquí en parlarem i molt. Però sempre buscant una relació amb Ponent i amb les activitats que aquí s’hi desenvolupen. Espero rebre els vostres comentaris i propostes. Per cert, em dic Meritxell i sóc la meitat de MiM Comunicació

04/01/2021
Ara fa dos anys, vaig publicar en aquest blog, l'entrada Quins professionals haurien d'integrar un equip de 'social med
26/10/2020
L'entrada anterior explica la importància de comunicar ciència i els seus beneficis. Avui us proposo COM COMUNICAR CIÈNCIA. Podem utilitzar diferents canals, que són ben coneguts per tots nosaltres.
27/09/2020
Disculpeu-me per l’abandonament. Posposes l’activitat d’escriure el blog al cap de setmana, després a la següent setmana, el mes que ve... i finalment passa el temps i simplement, ho oblides.
21/01/2019
Quan una empresa aposta per una estratègia de 'social media' ha d'estar preparada i formada per un equip de professionals amb diferents perfils.
18/10/2018
Quines són les atraccions més visitades del món? En el rànquing dels 10 punts turístics més atractius de tots els continents no figuren ni la Torre Eiffel ni la gran Muralla Xinesa.
23/09/2018
El mes de setembre és el mes, juntament amb gener, de reprendre hàbits i bons propòsits. Un bon propòsit és mantenir les entrades del blog de manera periòdica. Entrades que puguin ser interessants i d'actualitat.
06/09/2017
Les notes de premsa són un mitjà de comunicació directe de les empreses, administracions i/o entitats amb els mitjans de comunicacions. Es tracta d'una eina utilitzada des de fa temps, però que encara té vigència.