Surtdecasa.cat se situa com el tercer digital cultural més llegit a Catalunya amb més de 200.000 usuaris únics

Aquestes dades coincideixen amb el llançament d'una APP d'agenda que inclou més de 1000 esdeveniments simultanis
Surtdecasa
,
12/09/2018
Activa't
"Aquestes visites suposen un 60% més en comparació a l'agost de l'any passat"

En dades del mes d'agost de l'OJD, Surtdecasa ha aconseguit 204.654 usuaris únics, xifra que posiciona aquest digital cultural com el tercer més llegit a Catalunya, per darrere de Time Out Barcelona i Catorze. Aquest és el rècord de visites d'aquest mitjà de comunicació des del seu naixement el 2010, que suposa un 60% més en comparació amb el mateix mes de l'any anterior. 

Amb vuit capçaleres territorials a Catalunya, Surtdecasa.cat aposta per donar veu a l'activitat cultural i als artistes emergents des d'una mirada basada en la proximitat entesa com un concepte ampli, proximitat física i també continguts que interpel·len les minories i entenen la cultura i l'art com una expressió per la transformació social.

Surtdecasa.cat, constituïda com a cooperativa fa dos anys, aposta pel desenvolupament territorial, per la cohesió del teixit social i cultural i també per una organització en xarxa a l'hora de donar cobertura a l'actualitat cultural del país.

A més, Surtdecasa.cat ha estrenat aquest mes d'agost una APP amb més de 1000 esdeveniments culturals actualizats en tot moment que tenen lloc arreu del país. Aquesta aplicació és una eina al servei de tot aquell usuari que vulgui localitzar propostes culturals segons el seu interès.

A

També et pot interessar