Cinema Esbarjo
Cinema Esbarjo
c/ Lluís Llibre, 27
08440 - Cardedeu
  • 938 461 827
  • cinemaesbarjo@cardedeu.cat

Cartellera

Delicioso

Sinopsi

França, 1789, just abans de la Revolució Francesa. Amb l'ajuda d'una dona inesperada, un xef que ha estat acomiadat pel seu cap troba el valor per obrir un restaurant per si mateix.

Horaris: 

Dijous 3 de febrer: 20:00h
Divendres 4 de febrer: 20:00h
Dissabte 5 de febrer: 20:00h
Diumenge 6 de febrer: 19:00h

En el llindar

Sinopsi

Des d’un punt de vista autobiogràfic, la directora brasilera Coraci Ruiz segueix la transició de gènere del seu fill adolescent, en Noah. Entre l’any 2016 i el 2019, l'entrevista tot abordant els conflictes, certeses i incerteses que impregnen la seva profunda cerca d’identitat. Al mateix temps, Coraci, criada des de petita en un entorn activista i feminista, també viu el seu propi procés de transformació que la porta a trencar amb vells paradigmes, a enfrontar-se a les seves pors i a desmuntar els seus propis prejudicis Amb un relat personal, generós i honest es posen sobre la taula qüestions socials rellevants al voltant del gènere, el matrimoni, la política i el consentiment dels pares.

Horaris: 

Dijous 10 de febrer: 20:00h

Vuelta a casa de mi hija

Sinopsi

Seqüela de la famosa comèdia francesa 'Vuelta a casa de mi madre', però ara és la mare, que està es troba en plena renovació del seu apartament, qui es veu (feliçment) obligada a instal·lar-se a casa de la seva filla gran i del seu gendre, que estan en plena teràpia de parella.

El que va començar com una cosa puntual i només per uns dies, s'ha allargat durant mesos i la Jacqueline ja és una més de la casa i no sembla que tingui cap intenció de marxar.

Horaris: 

Divendres 11 de febrer: 20:00h
Dissabte 12 de febrer: 20:00h
Diumenge 13 de febrer: 19:00h

Las leyes de la frontera

Sinopsi

La pel·lícula basada en la novel·la homònima de Javier Cercas, explica la història de l’Ignacio, un jove de Girona que coneix dos delinqüents del barri xinès de la ciutat un estiu de 1978.

Sense preveure-ho, les seves noves companyies l’endinsen en constants furts, robatoris i atracaments per la ciutat. L’Ignacio anirà creixent a mesura que viu una intrèpida història entre el bé i el mal.

El film de Daniel Monzón ens mostra la cara més emotiva del cinema quinqui.

Horaris: 

Dijous 17 de febrer: 20:00h

En un muelle de Normandía

Sinopsi

Marianne Winckler, una reconeguda autora, decideix escriure un llibre sobre la precarietat laboral vivint aquesta realitat de primera mà. Per a això, ocultant la seva identitat, aconsegueix treball com a netejadora en un poble de Normandia, al nord de França, i descobreix una vida ignorada per la resta de la societat en la qual cada euro guanyat o gastat importa.

Malgrat la duresa de l'experiència, la solidaritat entre companys crea forts llaços d'amistat entre Marianne i ells. L'ajuda mútua condueix a l'amistat i l'amistat a la confiança però què passa amb aquesta confiança quan la veritat surt a la llum?

Horaris: 

Divendres 18 de febrer: 20:00h
Dissabte 19 de febrer: 20:00h
Diumenge 20 de febrer: 19:00h

Trash. La leyenda de la Pirámide Mágica

Sinopsi

Caixes, ampolles o llaunes són abandonades als carrers, a les botigues, sota els ponts… i són sempre ignorades per tothom.

En Flac és una caixa de cartó trencada que viu en un mercat amb la seva amiga Bombolles, una ampolla de refresc de cola, i altres companys. Sobreviu amagant-se de les màquines de neteja que ho inhalen tot. A més, ha renunciat al seu destí i ja no creu en res, ni tan sols en la llegenda de la piràmide màgica, la qual parla d'un lloc meravellós on totes les deixalles tenen una segona oportunitat, on reneixen per a tornar a ser útils, tant per a ells mateixos com per als altres.

Però, una nit, la seva vida canvia en conèixer a la petita i especial caixa Raig, que, a través de divertides aventures, intentarà convèncer-lo que a qualsevol deixalla se li pot treure profit.

Horaris: 

Diumenge 20 de febrer: 17:00h

Fue la mano de Dios

Sinopsi

Film biogràfic del cineasta Paolo Sorrentino, qui dirigeix, escriu i produeix la cinta. El film narra com Maradona va salvar indirectament a Sorrentino d'una mort segura.

Amb 16 anys el realitzador va perdre als seus pares en un accident a les muntanyes durant un viatge, lloc on sempre anava amb ells. Però aquesta vegada va fer una excepció per a quedar-se a la seva ciutat natal, Nàpols, per a veure el partit de futbol de l'estrella de la pilota.

Horaris: 

Dijous 24 de febrer: 20:00h
Divendres 25 de febrer: 20:00h
Dissabte 26 de febrer: 20:00h
Diumenge 27 de febrer: 19:00h