Activa't
,
2019
Dimarts 11 de juny, 16h
Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili
Reus

Visita la recerca de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio a l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili

Visita guiada a l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili de Reus, per descobrir la recerca finançada per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio en què es mostrarà com, on i per a què s'inverteixen els donatius recollits. 

Sinopsi: 

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) promou, desenvolupa, transfereix, gestiona i fa difusió de la recerca, el coneixement científic i tecnològic en l’àmbit de les ciències de la vida i de la salut del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

L’IISPV engloba les institucions següents: ICS Camp de Tarragona (Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII i Atenció Primària del Camp de Tarragona), ICS Terres de l’Ebre (Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Atenció Primària Terres de l’Ebre), Hospital Universitari Sant Joan de Reus (Grup SAGESSA), Grup Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili. L’IISPV està format per més de 450 persones, entre investigadors responsables i col•laboradors, personal en formació i tècnics de suport a la recerca, que es distribueixen en 29 grups de recerca.

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç.

Important
- Per inscriure’s cal ser major de 18 anys. 
- Reserveu només les places que tingueu confirmades. 
- La visita es farà si queda garantit un mínim de participants. Eviteu al màxim les anul·lacions d’última hora, per evitar les molèsties a la resta de persones inscrites i poder assegurar la visita.

Organitza: 

Fundació La Marató de TV3

  • imatge de control 1per1