Fires i festes
,
2014
Del 20 de desembre al 7 de gener
Diferents espais
Alcover

Actes de Nadal i Reis

Alcover escalfa motors per gaudir, un any més, dels actes de Nadal i Reis organitzats pel consistori i les diferents associacions de la vila. Un programa adreçat a tots els públics, però sobretot, als més petits que esperen amb il•lusió aquestes dates. Del 20 de desembre de 2014 al 7 de gener de 2015, ens esperen una desena d'activitats diverses: teatre, música, cinema, etc. a més a més dels actes tradicionals que cada any són una cita obligada.
 
Com a novetat, el Convent de les Arts es vesteix de gala per celebrar el seu primer Nadal. Aquest equipament cultural serà l'escenari d'algunes de les propostes d'aquests dies. Destaca el Concert de Sant Esteve amb el Quintet de Corda de l'Orquestra Camerata XXI que ens presenten l'espectacle “Nadales del Món”( Divendres 26 a les 19h). El Convent també acollirà la projecció de dues pel•lícules:“Vivir es fácil con los ojos cerrados”, pel•lícula escrita i dirigida per David Trueba (dilluns 3 de gener a les 18h) i el film infantil “Avions 2: equip de rescat” (dimecres 7 a les 12h).
 
Com cada any, destaca la gran organització i participació en els diferents actes com són la cagada del tió més llarg del món (Divendres 26 de gener a les 13h a la Plaça Nova), els Pastorets a càrrec del grup de teatre alcoverenc “la Resclosa” (Dissabte 27 de desembre al Cercle d'Amics en dues sessions, a les 18 i a les 21h). Destacar també el Parc Infantil de Nadal (dies 29, 30 i 31 de desembre al Pavelló d'Esports); El Pessebre vivent solidari (diumenge 4 de gener a les 18h a l'Església Nova) o el Concert de Nadal de la Coral d'Adults i Alumnes de l'EMMA i Les Veus d'Alcover (diumenge 28 de desembre a les 12:45h a l'Església Nova)
 
Per als més petits de casa, el Museu d'Alcover ens proposa el Taller de Nadal:  Decorem el museu per les festes (Dissabte 20 de desembre a les 11h al Museu). I com no, tots aquells actes relacionats amb l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient. Els patges reials arribaran a Alcover per recollir les cartes dels nens i nenes (diumenge 28 a la 13h al Cercle d'Amics) i uns dies després, ho faran Els Reis d'Orient amb els regals demanats (Dilluns 5 de gener a les 18:45h de de l'Estació de Tren). A continuació es farà la Cavalcada pels carrers del poble fins a la Plaça Nova on es farà el Pregó Reial. 
 
Per a més informació i venda d'entrades als espectacles de pagament: www.alcover.cat.
Venda d'entrades anticipades espectacles Convent de les Arts a Ca Cosme. Plaça Cosme Vidal,5 Alcover. Tel. 977 76 05 95
  • imatge de control 1per1