AGENDA
Activa't
2017
Dies 14 i 15 d'octubre
  • Ullastret, Palamós i Palafrugell
Diferents espais

17è Cap de setmana ibèric, a l'Empordà

La 17a edició del Cap de Setmana Ibèric és una proposta plena d'activitats gratuïtes pensades per a totes les edats, per a que conegueu els ibers i les seves aportacions a la nostra cultura d'una forma lúdica i divertida. Enguany, el tema específic del món ibèric entorn del qual es dissenyen totes les activitats és "Brindant amb els ibers", una manera divertida d'apropar-vos als ibers: reconstruccions històriques, tallers d'experimentació, visites guiades i teatralitzades, exposicions, tasts de menjar i beguda ibèrica... A l'Empordà trobareu propostes a Ullastret, Palamós i Palafrugell.

Programa: 

Dissabte 14 d'octubre
 
De 10:30 a 14h - Visita teatralitzada a la ciutat ibèrica d’Ullastret (MAC Ullastret) i al jaciment de Sant Sebastià de la Guarda (Palafrugell)
El comerciant Abadutiker us acompanyarà per conèixer llocs i objectes vinculats amb l’emmagatzematge i el consum de la cervesa i el vi.
Sortida i retorn en bus des d’Ullastret i Palafrugell.
 
16:30h - Taller participatiu per conèixer la ceràmica i la vaixella de taula per emmagatzemar i consumir la beguda en època ibèrica.
Lloc: Ciutat ibèrica d’Ullastret
 
 
Diumenge 15 d'octubre
 
De 10.30 a 14 h. Visita teatralitzada al jaciment de Sant Sebastià de la Guarda (Palafrugell) i al poblat ibèric de Castell (Palamós)
Personatges ibèrics us explicaran els jaciments en un entorn espectacular de la Costa Brava i us convidaran a fer un tastet d’hidromel.
Sortida i retorn en bus des de Palafrugell i Palamós.

Et pot interessar

Del 13 de juliol al 29 d'agost
Calella de Palafrugell
Divendres 6 d'abril, 20h
Castelló d'Empúries
Del 3 al 28 de març
Torroella de Montgrí
Tragèdia al call
Diumenge 1 d'abril, 10:30h
Tàrrega
Del 16 de març al 14 d'abril
L'Escala
Espectacle 'Contes 1.0' - Teatre a la Fuga
Diumenge 22 d'abril, 12h
Palafrugell