Activa't
,
2017
Dies 14 i 15 d'octubre
Diferents espais
Ullastret, Palamós i Palafrugell

17è Cap de setmana ibèric, a l'Empordà

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

La 17a edició del Cap de Setmana Ibèric és una proposta plena d'activitats gratuïtes pensades per a totes les edats, per a que conegueu els ibers i les seves aportacions a la nostra cultura d'una forma lúdica i divertida. Enguany, el tema específic del món ibèric entorn del qual es dissenyen totes les activitats és "Brindant amb els ibers", una manera divertida d'apropar-vos als ibers: reconstruccions històriques, tallers d'experimentació, visites guiades i teatralitzades, exposicions, tasts de menjar i beguda ibèrica... A l'Empordà trobareu propostes a Ullastret, Palamós i Palafrugell.

Programa: 

Dissabte 14 d'octubre
 
De 10:30 a 14h - Visita teatralitzada a la ciutat ibèrica d’Ullastret (MAC Ullastret) i al jaciment de Sant Sebastià de la Guarda (Palafrugell)
El comerciant Abadutiker us acompanyarà per conèixer llocs i objectes vinculats amb l’emmagatzematge i el consum de la cervesa i el vi.
Sortida i retorn en bus des d’Ullastret i Palafrugell.
 
16:30h - Taller participatiu per conèixer la ceràmica i la vaixella de taula per emmagatzemar i consumir la beguda en època ibèrica.
Lloc: Ciutat ibèrica d’Ullastret
 
 
Diumenge 15 d'octubre
 
De 10.30 a 14 h. Visita teatralitzada al jaciment de Sant Sebastià de la Guarda (Palafrugell) i al poblat ibèric de Castell (Palamós)
Personatges ibèrics us explicaran els jaciments en un entorn espectacular de la Costa Brava i us convidaran a fer un tastet d’hidromel.
Sortida i retorn en bus des de Palafrugell i Palamós.
  • imatge de control 1per1

A prop

  • imatge de control 1per1