Arts
,
2017
Divendres 17 de novembre, 19h
Teatre Municipal
Palafrugell

Mostra VOC d’audiovisual en català

La Mostra VOC (Versió Original en Català), impulsada per Òmnium Cultural, va arrenca el 16 de novembre als Cinemes Texas de Barcelona per fer arribar, de manera simultània a 27 poblacions, el talent audiovisual català en uns guardons oberts al públic a través d’un premi popular, que se sumarà als Premis VOC, atorgats per un jurat. En el cas de Palafrugell, la cita serà el 17 de novembre a les 19h al Teatre Municipal.

El projecte VOC, premis i mostra d’audiovisuals en català té com a objectiu potenciar la producció en llengua catalana així com la creació nous públics per a l’audiovisual i el cinema català, fomentant el coneixement de l’oferta en aquest idioma, ja sigui en versió original, subtitulada o doblada.

En total s’han presentat 342 obres, de les quals, 331 curtmetratges i 11 de nous formats. D’aquestes propostes, 9 curtmetratges i 3 websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals presentades, formen part de la selecció final que es podrà veure en 31 ubicacions diferents —cinemes, teatres, ateneus—en dues sessions de d’una hora i mitja i una hora. Cada sessió, de dues parts, té un cost de 2€ per entrada.

Programa: 

Consulta les projeccions en aquest enllaç

Organitza: 

Més informació: 

Pàgina web de VOC

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1